Tort De Pâine Cu Ciocolată Cvadruplă

Tort De Pâine Cu Ciocolată Cvadruplă
Quadruple tort de pâine de ciocolată ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 502 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ciocolată, apă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort De Pâine Cu Ciocolată Cvadruplă, Cookie-Uri Cvadruple De Ciocolată, și Cookie - Uri Cvadruple De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Scoateți tot ce aveți nevoie din frigider, astfel încât toate ingredientele să poată veni la temperatura camerei.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F, punând o foaie de copt în timp ce faceți acest lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Puneți făina, bicarbonatul de sodiu, cacao, zahărul, untul, ouăle, vanilia și smântâna în procesor și blitz până la un aluat maro neted și satinat. Răsturnați cu o spatulă de cauciuc și procesați din nou în timp ce turnați apa clocotită pe pâlnie. Opriți-l, apoi scoateți capacul și cuțitul cu două lame bine răzuit și, folosind încă spatula de cauciuc, amestecați chipsurile de ciocolată sau bucățele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PâlniePâlnie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Răzuiți și turnați aluatul în cositorul de pâine pregătit și puneți-l în cuptor, gătind aproximativ 1 oră. Când este gata, pâinea va fi ridicată și împărțită în mijloc și un tester de tort va ieși destul de bine curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Nu cu mult timp înainte ca tortul să iasă din cuptor (când a avut aproximativ 45 până la 50 de minute), puneți ingredientele siropului de cacao, apă și zahăr într-o cratiță mică și fierbeți aproximativ 5 minute, pentru a da un sirop gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scoateți tortul din cuptor și așezați-l pe un suport de răcire, încă în staniu, și străpungeți ici și colo cu un tester de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Se toarnă siropul peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
8
Lăsați tortul să se răcească complet și apoi să alunece din tablă, îndepărtând folia în timp ce faceți acest lucru. Stați pe o placă alungită sau pe altă placă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Presărați așchii de ciocolată peste partea superioară a suprafeței lipicioase a tortului
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista