Salată grecească de miel și cartofi
Salata grecească de miel și cartofi este o fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 218 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, pene noi de cartofi, castraveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Salată grecească de miel și cartofi, Salată De Miel Grecească, și Burgeri de miel cu salată grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un bici.
Puneți cartofii într-un castron mare.
Stropiți cu jumătate de pansament; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați piciorul prăjit simplu de miel și ingredientele rămase în amestecul de cartofi.
Stropiți cu pansamentul rămas și aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți salata și răciți.