Salată grecească de miel și cartofi

Salată grecească de miel și cartofi
Salata grecească de miel și cartofi este o fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 218 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, pene noi de cartofi, castraveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Salată grecească de miel și cartofi, Salată De Miel Grecească, și Burgeri de miel cu salată grecească pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Puneți cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți cu jumătate de pansament; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 10 minute, amestecând ocazional.
4
Adăugați piciorul prăjit simplu de miel și ingredientele rămase în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
CartofiCartofi
5
Stropiți cu pansamentul rămas și aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți salata și răciți.

Echipamente

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greaca funcționează foarte bine cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista