Tort De Prune Cu Capul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu prune. Această rețetă face 1 porții cu 2857 calorii, 32g de proteine, și 159g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de migdale, prune, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Prune Cu Capul În Jos, Tort De Prune Cu Capul În Jos, și Tort De Prune Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. topiți 1/4 cană de unt în cratiță mică la foc mediu.
Adăugați 1/4 cană de zahăr; gatiti 1 min. sau până când zahărul este complet dizolvat, amestecând ocazional.
Se toarnă în tigaie rotundă de 9 inci. Se acoperă cu prunele; se presară cu migdale. Pune deoparte.
Bateți restul de 1/2 cană de unt și restul de 3/4 cană de zahăr într-un bol mediu cu mixer electric până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă în extract.
Adăugați făina și praful de copt; bateți doar până se amestecă. Răspândiți ușor peste prune.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați imediat cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; inversați pe placa de servire. Se răcește complet înainte de a tăia în 12 felii pentru a servi.