Tortul cu pâine de porumb cu susul în jos durează 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 597 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării din sud. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine De Porumb Salsa Cu Susul În Jos, Cârnați și ardei cu susul în jos, și Cârnați și ardei cu susul în jos.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: tigaie din fontă de 1 (9 inci)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, smântâna grea, ouăle, untul, zahărul brun, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Cremă Grea
Făină De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
În tigaia din fontă la foc mediu-mare, adăugați zahăr și unt și lăsați să se topească. Când se topește, se ia de pe foc și se adaugă ingredientele rămase. Asigurați-vă că așezați cireșele maraschino uniform pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Maraschino
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă în aluat și se netezește cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți 25 de minute, până când pâinea de porumb este aurie și o scobitoare iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
A servi: așezați un platou peste tigaie și răsturnați tortul. Ar trebui să alunece ușor. Feliați în pene și serviți cald cu frișcă.
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.