Tort de porumb cu afine uscate
Tortul de porumb cu afine uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ou, făină de porumb măcinată cu piatră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine de porumb cu semințe de fenicul, afine uscate și stafide aurii, Tort de dovleac cu afine uscate, și Bulgur cu afine uscate.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați împreună făina, făina de porumb, zahărul brun și un vârf de sare. Se amestecă afinele. Într-un alt bol, amestecați oul cu laptele și 1 lingură de ulei.
Se toarnă amestecul de ouă în ingredientele uscate și se amestecă ușor până se combină; nu amestecați prea mult.
Într-o tigaie de 8 sau 9 inci, încălziți 1/2 lingură de ulei până la sclipire. Răsturnați aluatul în tigaie, netezind suprafața. Acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până când prăjitura de porumb s-a rumenit pe fund și s-au format bule la suprafață, aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă metalică mare, transferați tortul pe o farfurie.
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei în tigaie. Răsturnați ușor tortul în tigaie, acoperiți parțial și gătiți până când tortul este doar gătit și partea superioară revine când este presată ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se servește fierbinte, cu unt și sirop de arțar.