Tort De Portocale-Lămâie
Tortul cu portocale-lămâie este un fără lactate desert. Această rețetă face 12 porții cu 356 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, apă, amestec de tort cu lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu lămâie sau portocală (tort Citron ou tort portocaliu), Tort de lămâie și portocale cu glazură de miere de lămâie, și Tort de portocale cu lămâie cu glazură de miere de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, gelatina, apa, uleiul și ouăle; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat.
Se coace la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Combinați zahărul cofetarilor și suficient suc de portocale pentru a obține consistența dorită.