Tortul cu plăcintă cu dovleac durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, condimente pentru plăcintă cu dovleac, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit. Praf de praf uniform cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Combinați 1 cană de zahăr granulat, zahăr brun și ulei într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați înlocuitorul de ou și ouăle; bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Ouă
5
Adăugați dovleacul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
6
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
7
Combinați făina, praful de copt și următoarele 3 ingrediente (prin sare) într-un castron mediu. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de dovleac, bătând doar până se omogenizează. Puneți aluatul în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Dovleac
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Scoateți tortul din tigăi; se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
10
Pentru a pregăti glazura, bateți untul și crema de brânză la viteză medie până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se omogenizează (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Glazura
Unt
11
Adăugați suc, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire.
13
Întindeți 1 cană glazură peste strat și acoperiți cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
14
Întindeți glazura rămasă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
15
Se presară cu nuci pecan și se ornează cu felii de portocale, dacă se dorește.