Tort De Plăcintă Cu Dovleac

Tort De Plăcintă Cu Dovleac
Tortul cu plăcintă cu dovleac durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, condimente pentru plăcintă cu dovleac, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit. Praf de praf uniform cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Combinați 1 cană de zahăr granulat, zahăr brun și ulei într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați înlocuitorul de ou și ouăle; bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
OuăOuă
5
Adăugați dovleacul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
6
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina, praful de copt și următoarele 3 ingrediente (prin sare) într-un castron mediu. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de dovleac, bătând doar până se omogenizează. Puneți aluatul în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Scoateți tortul din tigăi; se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Pentru a pregăti glazura, bateți untul și crema de brânză la viteză medie până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se omogenizează (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
11
Adăugați suc, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire.
13
Întindeți 1 cană glazură peste strat și acoperiți cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
14
Întindeți glazura rămasă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
15
Se presară cu nuci pecan și se ornează cu felii de portocale, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista