Tortul cu piersici, fistic și ciocolată albă durează aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 475 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,19 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 367 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt de pachet, zahăr tos, ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Tort De Ciocolată Albă, Tort De Ciocolată Albă, și Tort de praline cu fistic cu ciocolată albă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți și tapetați baza și părțile laterale ale unei forme adânci de tort de 22 cm cu pergament de copt, apoi bateți restul de unt și zahărul împreună până devin palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Adăugați făina, praful de copt, vanilia, ouăle, iaurtul și ciocolata rasă. Bateți împreună, apoi amestecați piersicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Răzuiți în formă și coaceți timp de 1 oră, până când o frigăruie introdusă iese curată. Se răcește în cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Pentru a face glazura, topiți bucățile de ciocolată într-un castron peste o tigaie cu apă abia fierbinte, apoi scoateți-o de pe foc. Bateți brânza moale într-un bol de amestecare până se omogenizează, apoi bateți iaurtul până se omogenizează. Răsturnați ciocolata topită și bateți din nou. Se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Ciocolată
Brânză Moale
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați, Decojiți
6
Rotiți glazura peste vârful tortului și împrăștiați peste fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Pound Cake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.