Tort de pere cu nuci de pin

Tort de pere cu nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pere cu nuci de pin. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 263 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Un amestec de smântână, sare, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort de pere cu nuci de pin, Salată crocantă de mere-pere cu rodie, nuci de pin și iaurt, și Tort De Ciocolată Cu Ulei De Măsline Cu Nuci De Pin.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Răspândiți nuci de pin într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți descoperit 6 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pulverizați tigaia rotundă de 9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
5
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Îndepărtați 1/3 cană de amestec de făină într-un castron mic. Se amestecă scorțișoara și nucile de pin prăjite; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Pentru amestecul de făină rămas într-un castron mare, adăugați smântână, lapte, coajă de lămâie, vanilie, praf de copt, bicarbonat de sodiu și ou. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Se toarnă aluatul în tigaia pentru tort. Aranjați feliile de pere peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
9
Se presară cu amestec rezervat de nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
10
Coaceți 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista