Tort De Pavilion Cu Cheesecake Fără Coacere
Nu-coace Cheesecake Flag tort este un vegetarian rețetă cu 13 porții. O porție conține 327 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți frișcă grea, pudră de cacao, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Încercați Tort De Pavilion Cu Cheesecake Fără Coacere, Tort De Pavilion Cu Cheesecake Fără Coacere, și Fructe-cheesecake Flag pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de cracare graham, 1/4 cană de zahăr, pudră de cacao și unt topit într-un bol până când amestecul este bine combinat și sfărâmicios.
Transferați amestecul de crustă într-un vas de copt de 9x11 inci. Apăsați crusta în fundul vasului până când este netedă și uniformă. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este setat, aproximativ 30 de minute.
Amestecați crema de brânză și brânza mascarpone într-un bol până se combină bine. Amestecați coaja de lămâie, sucul de lămâie și extractul de vanilie în amestec.
Bateți 1/3 cană de zahăr în frișcă într-un bol separat de metal sau sticlă până când crema este pufoasă și formează vârfuri moi.
Adăugați frișcă în amestecul de cremă de brânză și bateți ușor până când umplutura este moale, pufoasă și bine combinată.
Lingura de umplere pe partea de sus a crustei graham cracker, răspândirea și netezirea partea de sus. Atingeți ușor tigaia pe o suprafață de lucru de mai multe ori pentru a așeza crusta și umplutura. Acoperiți tigaia bine cu folie de plastic și refrigerați până se răcește și se fixează, cel puțin 3 ore.
Începând de la marginea lungă de jos a tortului, aranjați jumătățile de căpșuni într-o linie orizontală, cu fundul ascuțit al jumătăților de căpșuni îndreptate spre dreapta. Începeți o a doua dungă de jumătăți de căpșuni în partea dreaptă sus a tortului, aranjând căpșunile cu fundul îndreptat chiar într-o linie care se întinde aproximativ 2/3 din lungimea tortului.
Continuați să faceți dungi de căpșuni, începând cu aproximativ 3/4 inch în sus de banda de jos și așezând încă 3 dungi care întind toată lungimea tortului. Faceți încă 1 Linie de căpșuni sub banda scurtă pentru a lăsa un spațiu pătrat pentru câmpul albastru de stele.
Așezați o linie de afine cu capetele de flori îndreptate în sus în spațiul pătrat din stânga sus. Continuați să așezați afine în linii, fructe de pădure atingând linia anterioară, până când pătratul este umplut cu afine.
Tăiați tortul în pătrate pentru a servi.