Tort De Nucă De Cocos Alb

Tort De Nucă De Cocos Alb
Tortul de nucă de cocos alb ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1246 calorii, 9g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, extract de nucă de cocos, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Albă, Tort Cu Strat De Ciocolată Albă-Nucă De Cocos, și Tort de nucă de cocos cu glazură de ciocolată albă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Faceți siropul de rom. Într-o cratiță mică încălziți apa, romul, extractul de nucă de cocos și zahărul până când zahărul se dizolvă complet. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Cerneti impreuna ingredientele uscate: faina de tort, praful de copt si sarea si dati deoparte. Tapetați și ungeți două tigăi de tort de 9 inci cu unt, apoi praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Într-un mixer de bancă (cu atașamentul cu palete), unt de cremă și zahăr până la culoare palidă și lumină și pufoasă - aproximativ 2 până la 3 minute. Răzuiți părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, apoi cu mixerul pe jos adăugați ouă 1 la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se amestecă timp de 2 până la 3 minute.
7
Adăugați laptele, nuca de cocos și extractul de vanilie și amestecați la scăzut până când sunt combinate. Adăugați treptat amestecul de făină, răzuind părțile laterale, dacă este necesar. Odată ce făina este complet încorporată, opriți mixerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Împărțiți aluatul uniform între cele 2 tigăi de tort și coaceți în centrul cuptorului timp de 40 până la 50 de minute până când un tester de tort introdus în centru iese curat. Când ați terminat, transferați prăjiturile pe rafturi de sârmă și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Îndepărtați căptușeala de hârtie, apoi tăiați cu atenție fiecare tort în jumătate orizontal folosind un cuțit de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
10
Scoateți partea superioară cu cupolă de pe 1 din jumătăți, astfel încât să aveți 3 discuri plate și 1 disc cu cupolă (acesta va fi stratul superior).
11
Asamblați tortul direct pe platou stratificând 1 dintre discurile de pe farfurie ca bază. Folosind o perie de patiserie, udați stratul uniform cu siropul de rom, apoi întindeți-l cu o cremă de nucă de cocos de 1/2 inci. Repetați acest proces de umectare și răspândire până când ajungeți la al 4-lea strat superior, care va fi discul cu cupolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
12
Așezați deasupra și udați ușor întregul tort cu amestecul de rom rămas. Acoperiți restul tortului cu glazura și presărați peste tot cu fulgi de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Miere De CitriceMiere De Citrice
13
Setați la frigider timp de 1 oră înainte de servire.
14
Într-un mixer de stand prevăzut cu atașament de bici, bateți untul până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
15
Adăugați zahărul, câte 1 cană pe rând, până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
16
Adăugați extractele de nucă de cocos și vanilie și prindeți sare și amestecați doar până când sunt încorporate. La frigider până la nevoie, dar nu mai mult de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista