Tort de mămăligă cu portocale Amaretto

Tort de mămăligă cu portocale Amaretto
Tortul cu mămăligă cu portocale Amaretto ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 381 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mămăligă instantanee, praf de copt, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Polenta dulce aurie cu portocale de sânge, Cupcakes cu migdale Amaretto cu frișcă Amaretto, și Tort Amaretto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți migdalele prăjite într-un robot de bucătărie și procesați până la pământ; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți 1 cană de zahăr și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Combinați migdalele măcinate, mămăliga, sarea și praful de copt într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CeapăCeapă
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați amestecul de ou și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
În timp ce tortul se răcește, tăiați coaja și miezul departe de portocale folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Tăiați portocalele transversal în felii de 1/4 inci; tăiați fiecare felie în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
11
Combinați portocalele, amaretto și 1 lingură de zahăr, amestecând ușor până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
12
Tăiați tortul în 8 pene. Puneți portocalele și siropul peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
13
Notă: înlocuiți 1/4 cană suc de portocale, 1/4 linguriță extract de migdale și 1 lingură de zahăr pentru amaretto, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
DificultateExpert
Gata În54 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista