Tort De Mâncare Înger Umplut Cu Caș De Lămâie

Tortul cu mâncare înger umplut cu caș de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 184 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, extract de portocale, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Cupcakes Cu Mâncare Înger Umplut Cu Caș De Lămâie, și Tort de mâncare înger la grătar cu caș de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Cernem împreună zahărul, făina și sarea într-un castron.
Combinați sucul de lămâie, extractul de vanilie, romul și extractul de portocale.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare cu un mixer electric cu suport electric până se formează vârfuri rigide; transferați ușor amestecul de albușuri de ou într-un castron mare.
Îndoiți treptat amestecul de zahăr cu o spatulă mare, 1/3 cană la un moment dat, împăturind doar până la amestecare după fiecare adăugare. Îndoiți amestecul de suc de lămâie.
Puneți aluatul într-o tigaie de mâncare înger de 10 inci cu picioare.
Coaceți la 375 timp de 34 până la 38 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Inversați tortul și lăsați-l să se răcească în tigaie 1 oră.
Scoateți tortul din tigaie într-o grătar și lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute).
Tăiați tortul orizontal în 3 runde egale.
Întindeți umplutura de caș de lămâie între straturi, lăsând o margine de 1/2 inch. Acoperiți și răciți 1 oră.
Întindeți glazura de brânză cremă deasupra și părțile laterale ale tortului.