Tort De Mâncare Înger Fără Gluten
Tort alimentar înger fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 233 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă $1.44 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de tartru, gumă de xantan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort Cu Mâncare Înger (Fără Gluten), Tort Alimentar Înger Fără Gluten, și Tort De Mâncare Înger Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de făină, 3/4 cană de zahăr, amidonul de porumb și guma de xantan. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea la viteza medie a mixerului electric cu atașament de bici de sârmă până la spumă. Creșteți viteza la mare și bateți până când albușurile de ou s-au dublat în volum și s-au îngroșat, aproximativ 2 minute. Bateți în restul de 3/4 cană de zahăr, câte 2 linguri pe rând, la viteză mare, adăugând vanilie cu ultima adăugare de zahăr, până se formează bezea rigidă și lucioasă. Nu subbeat.
Presărați amestecul de zahăr, 1/4 cană la un moment dat, peste bezea, împăturind doar până când amestecul de zahăr dispare. (
Transferați amestecul de albuș de ou într-un castron foarte mare, dacă este necesar.) Puneți lingura în tigaie pentru tort de mâncare înger (tub) de 10 inci. Atingeți ușor tigaia de pe blat pentru a îndepărta bulele mari de aer.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când fisurile se simt uscate și izvorăsc înapoi când sunt ușor atinse. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe sticlă sau pâlnie rezistentă la căldură până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore. Rulați cuțitul sau spatula metalică lungă în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe platoul de servire. Folosiți un cuțit lung și zimțat pentru a tăia tortul.
Se servește cu frișcă și fructe proaspete. A se păstra la temperatura camerei sub un bol inversat pentru tort sau mare.