Tort De Mușețel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de mușețel. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 622 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 193 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), Tort Super-Umed Se Amestecă Lamaie Lira Tort, și Ceai De Mușețel-Rodie.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați ușor tigaia de pâine de 9 pe 5 inci cu spray de copt.
Lăsați ceaiul să se absoarbă în apă clocotită timp de 8 până la 10 minute. Stoarceți tot lichidul din pungi și aruncați-l. Lăsați ceaiul să se răcească la temperatura camerei. Împărțiți ceaiul în jumătate, rezervând jumătate pentru glazură.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu; pune deoparte. Bateți untul, zahărul și coaja de lămâie cu un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei adaosuri, alternând cu ceaiul. Răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Adăugați vanilie și bateți doar pentru a combina.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când un tester iese curat când este introdus, 50 până la 60 de minute.
Transferați tortul în raftul de răcire și lăsați să se răcească în tigaie 15 minute. Răsturnați tortul direct pe raftul de răcire și răciți complet, cel puțin 1 oră.
Combinați ceaiul rezervat și mierea într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând până când amestecul de miere este omogen.
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute.
Folosind o frigăruie, faceți găuri peste tot tortul.
Se toarnă glazura peste tort.