Tort de morcovi i este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 450 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară măcinată, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună ouăle, uleiul și zahărul alb. Amestecați amestecul timp de treizeci de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ouă
Ulei De Gătit
2
Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea si condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Adăugați morcovii și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Stafide
4
Se toarnă amestecul de ouă în ingrediente uscate și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Se toarnă aluatul într-un tub de 10 inch bine uns sau într-o tigaie bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) cuptor timp de 60 până la 70 de minute. Se răcește tortul pe grătar, apoi se dă la frigider până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Pentru a face glazura de brânză cremă: amestecați zahărul cofetarilor, crema de brânză, siropul de porumb și vanilia.