Tort De Morcovi Graham
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 245 calorii. Dacă 57 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de morcovi Graham ar putea fi un mare fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți graham, făină, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Tort Nutty Graham, Tort De Biscuiți Cu Scorțișoară Graham, și Graham Cracker "tort" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Combinați firimiturile graham, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și nucșoara; pus deoparte.
Bateti ouale intr-un bol mare cu mixer electric la viteza mare 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați ulei, zahăr brun și vanilie; bate până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de pesmet graham, morcovii și nucile.
Se toarnă într-o tigaie cu tub canelat unsă și făinată cu 12 căni.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe grătar.
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire.