Această rețetă face 9 porții cu 509 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr pudră, vanilie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Morcovi Glazurat Cu Ghimbir, Tort Pufos De Morcovi Cu Ghimbir, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate, 8x8x2 sau 9x9x2 inci, cu scurtare. Aruncați 1 lingură de făină și ghimbirul pentru a acoperi; pune deoparte. În castron mare, bate toate ingredientele rămase Tort Morcov cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde. Bateți la viteză medie 3 minute. Se amestecă morcovii și amestecul de ghimbir-făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Morcov
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet pe grătar, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
4
Între timp, într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă treptat zahărul pudră și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți glazura de brânză cremă pe tort. A se păstra acoperit la frigider.