Tortul cu morcovi citrici este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 416 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Bastoane De Morcov Citrice, wake-me-Up suc de morcovi citrice, și Salată de morcovi cu citrice și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună făinurile, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Sare
2
Într-un castron mare, cremă untul sau margarina cu zaharurile. Bateți ouăle, apoi cojile și sucurile de citrice. Se amestecă morcovii. Bateți amestecul de făină în amestecul de morcovi. Se amestecă nucile și stafidele. Întoarceți aluatul într-o tigaie cu tub unsă și făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Morcov
Stafide
Nuci
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade) timp de aproximativ 90 de minute sau până când se testează cu o scobitoare.