Tort De Morcovi Cu Citrice

Tort De Morcovi Cu Citrice
Tortul cu morcovi citrici este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 416 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Bastoane De Morcov Citrice, wake-me-Up suc de morcovi citrice, și Salată de morcovi cu citrice și nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună făinurile, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
SareSare
2
Într-un castron mare, cremă untul sau margarina cu zaharurile. Bateți ouăle, apoi cojile și sucurile de citrice. Se amestecă morcovii. Bateți amestecul de făină în amestecul de morcovi. Se amestecă nucile și stafidele. Întoarceți aluatul într-o tigaie cu tub unsă și făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MorcovMorcov
StafideStafide
NuciNuci
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade) timp de aproximativ 90 de minute sau până când se testează cu o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Transferați într-un raft pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Revista