Tort De Morcovi

Tort De Morcovi
Tortul de morcovi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 18 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat, și Morcov tort foaie tort cu ananas crema de branza glazura.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente( făină prin sare); faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
4
Combinați untul de mere și următoarele 4 ingrediente (untul de mere prin albușuri de ou) într-un bol mare; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați amestecul de unt de mere în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală. Îndoiți morcovul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Turnați aluatul în 2 (8 inci) Tigăi rotunde pentru tort acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
7
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; întindeți cu 2/3 cană glazură, iar deasupra cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate3
Revista