Tort De Morcovi

Tort De Morcovi
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 626 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți stafide sultana, alune, scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat, și Morcov tort foaie tort cu ananas crema de branza glazura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti zaharul granulat. Zdrobiți alunele foarte mici (cele mai bune rezultate într-un blender). Spălați sultanele. Spălați și radeți morcovii. Ungeți forma de tort (adâncime de 9 x 12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Stafide AuriiStafide Aurii
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați un bol peste o tigaie cu apă fierbinte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un bol încălzit așezați gălbenușurile de ou și 4 uncii de zahăr granulat și bateți împreună până când amestecul se îngroașă. (Ar trebui să fie dublat în vrac, mai deschis la culoare și cremos în textură). Când se întâmplă acest lucru, puneți deoparte amestecul de gălbenuș și zahăr pentru o clipă (de pe foc). Într-un castron curat și rece, Așezați albușurile de ouă, adăugați 1 linguriță de apă rece și puțină sare proaspăt măcinată și bateți rapid până când sunt rigide și culminate. Bateți treptat în albușurile pufoase de ouă restul de 6 uncii de zahăr granulat până când este complet încorporat. Puneți deoparte până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Puneți amestecul de gălbenuș de ou peste apa caldă și adăugați nucile măcinate și sucul de lămâie. La aceasta se adaugă morcovii rași și coaja de lamaie. Îndoiți în 1 linguriță de făină și sultane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stafide AuriiStafide Aurii
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Scoateți vasul din apa încălzită. Îndoiți în 2 linguri de albușuri de ou. Apoi puneți tot amestecul în restul de albușuri de ouă și pliați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați 1/4 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
6
Se toarnă tot amestecul în forma de tort unsă și se pune în cuptorul preîncălzit setat la 350 de grade F., pe raftul din mijloc, timp de 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Scoateți tortul din tigaie și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Tăiați tortul în jumătate, întindeți gemul peste partea de jos și înlocuiți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
9
Presărați zahărul cofetarilor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista