Tort De Morcovi
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 626 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți stafide sultana, alune, scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat, și Morcov tort foaie tort cu ananas crema de branza glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti zaharul granulat. Zdrobiți alunele foarte mici (cele mai bune rezultate într-un blender). Spălați sultanele. Spălați și radeți morcovii. Ungeți forma de tort (adâncime de 9 x 12 inci).
Așezați un bol peste o tigaie cu apă fierbinte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un bol încălzit așezați gălbenușurile de ou și 4 uncii de zahăr granulat și bateți împreună până când amestecul se îngroașă. (Ar trebui să fie dublat în vrac, mai deschis la culoare și cremos în textură). Când se întâmplă acest lucru, puneți deoparte amestecul de gălbenuș și zahăr pentru o clipă (de pe foc). Într-un castron curat și rece, Așezați albușurile de ouă, adăugați 1 linguriță de apă rece și puțină sare proaspăt măcinată și bateți rapid până când sunt rigide și culminate. Bateți treptat în albușurile pufoase de ouă restul de 6 uncii de zahăr granulat până când este complet încorporat. Puneți deoparte până când este necesar.
Puneți amestecul de gălbenuș de ou peste apa caldă și adăugați nucile măcinate și sucul de lămâie. La aceasta se adaugă morcovii rași și coaja de lamaie. Îndoiți în 1 linguriță de făină și sultane.
Scoateți vasul din apa încălzită. Îndoiți în 2 linguri de albușuri de ou. Apoi puneți tot amestecul în restul de albușuri de ouă și pliați bine.
Adăugați 1/4 linguriță de scorțișoară.
Se toarnă tot amestecul în forma de tort unsă și se pune în cuptorul preîncălzit setat la 350 de grade F., pe raftul din mijloc, timp de 60 de minute.
Scoateți tortul din tigaie și răciți complet.
Tăiați tortul în jumătate, întindeți gemul peste partea de jos și înlocuiți partea superioară.
Presărați zahărul cofetarilor înainte de servire.