Tort de migdale cu piure de zmeură
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul de migdale cu piure de zmeură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 530 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, zahăr, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Migdale Cu Zmeură, Tort de migdale cu sos de zmeură, și Tort De Cafea Cu Zmeură-Migdale.
Instrucțiuni
Ungeți puternic și făinați ușor un cakepan rotund de 8 inci. Pune deoparte.
Bateți pasta de migdale și untul la viteza medie a unui mixer electric până la crem; adăugați treptat 3/4 cană de zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Combinați făina și praful de copt; se adaugă la amestecul de unt.
Se amestecă la viteză mică doar până se amestecă. Se amestecă extractul de kirsch și migdale.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 ' timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Inversați tortul pe un platou de servire.
Se presară cu zahăr pudră.
Așezați zmeura și 2 linguri de zahăr în recipientul unui blender electric; procesați până la omogenizare.
Puneți piureul într-o strecurătoare cu plasă de sârmă peste un castron; apăsați cu spatele unei linguri pe părțile laterale ale strecurătorului. Aruncați pulpa și semințele rămase în strecurătoare.
Serviți piureul cu tort de migdale.