Tort De Mere-Scorțișoară
Tort de mere-scorțișoară ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu mere, amestecul de prăjituri cu condimente, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mere Cu Scorțișoară Roșie, Tort de scorțișoară-mere, și Tort De Mere Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort uscat, umplutura de plăcintă și ouăle cu mixer electric la viteză mică 2 minute. Aluatul va fi gros.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Se amestecă zahărul și scorțișoara; se presară jumătate din amestec peste aluat în tigaie.
Se întinde aluatul rămas în tigaie; se presară cu amestecul rămas de zahăr-scorțișoară.
Coaceți 32 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată; Se răcește complet.
Se servește cu topping bătut. Depozitați ușor acoperit.