Tort De Mere Proaspete
Tortul proaspăt de mere este un vegetarian desert. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 336 calorii. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Mere Proaspete, Tort De Mere Proaspete, și Tort De Mere Proaspete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Se amestecă împreună untul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; se adaugă în amestecul de unt, amestecând până se omogenizează. Se amestecă merele și 1 cană de nuci pecan. (Aluatul va fi foarte gros, similar cu un aluat de prăjituri.)
Întindeți aluatul într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe o grătar (aproximativ 45 de minute).
Întindeți glazura la alegere deasupra tortului; presărați cu restul de 1/2 cană de nuci pecan.