Nevoie de o desert vegetarian? Tortul de mere gros cu glazură de brânză cremă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15. O porție conține 304 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere granny smith, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Figueroa: Tort Gros De Smochine Cu Lămâie, Compot De Smochine Cu Miere Sărată, Glazură De Brânză Cremă, Tort de mere gros cu glazură de unt rumenit, și Tort de nucă de mere cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; se adaugă în amestecul de unt, amestecând până se omogenizează. Se amestecă felii de mere și 1 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Unt
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Se întinde într - o tigaie unsă de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
5
Se întinde cu glazură de brânză cremă; se presară cu nuci, dacă se dorește.