Tort De Mere Cu Nuci
Tortul cu nuci de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 10. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 464 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de scorțișoară măcinată, ulei vegetal, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Mere Cu Nuci, Tort De Mere Cu Nuci, și Tort De Mere Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Combinați merele și zahărul. Asigurați-vă că merele sunt măsurate exact sau tortul va fi prea greu și moale.
Lăsați să stea câteva minute.
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle, apoi bateți în ulei și vanilie.
Se amestecă în făină, sifon, scorțișoară și sare. Se amestecă amestecul de mere și nucile tocate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.