Tort De Mere Cu Cacao
Tortul cu mere Cocoan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 511 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, ienibahar măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort Vegan Cu Mere Cocoan, Tort De Gustare Cu Cacao Cu Mere, și Tortul cu cacao cu mere al lui Kelly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inci sau o tigaie cu tub.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Se amestecă în apă și vanilie.
Într-un alt castron, cernem împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ienibaharul și sarea.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul cremos și amestecați bine.
Îndoiți chipsurile de ciocolată și mărul ras și amestecați până se încorporează complet.
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în tort iese curată, 60 până la 70 de minute.