Tort de mere caramelizat cu topping de streusel

Tort de mere caramelizat cu topping de streusel
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, tortul de mere caramelizat cu topping de streusel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest desert are 436 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, scorțișoară măcinată, unt și praf de copt. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de super. Încercați Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort de mere cu topping streusel și un set de bakeware Calphlon din 10 Bucăți Cadou, și Pâine de mere cu Topping de Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de zahăr într-o tigaie mare la foc mediu până când zahărul începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați mere, apoi gătiți aproximativ 5 minute, până se rumenesc frumos și sosul este un caramel bogat. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
În timp ce merele se răcesc, faceți toppingul. Într-un robot de bucătărie sau folosind vârfurile degetelor, frecați împreună făină, 85g zahăr, scorțișoară și unt rece până când amestecul este sfărâmicios și rămân doar bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre. Se amestecă 2 linguri de alune. Puneți deoparte într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru a face tortul, așezați untul și zahărul rămas într-un castron sau mixer alimentar și bateți până când sunt ușoare și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați ouăle pe rând, urmate de extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Adăugați făina, praful de copt, scorțișoara și laptele în două etape, alternând între ingredientele uscate și umede. Când amestecul este bine combinat, amestecați prin mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
8
Ungeți o formă de tort de 20 cm cu bază detașabilă și tapetați baza cu un cerc de hârtie de copt. Se pune lingura în amestecul de tort, se netezește deasupra cu o lingură, apoi se presară peste toppingul streusel. Se împrăștie cu restul de 1 lingură de zahăr demerara și alune. Gatiti la cuptor 50 de minute-1 ora sau pana cand o frigaruie introdusa in tort iese curata. Se lasă să se răcească în formă timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de copt, se îndepărtează hârtia și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul cu mere funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista