Tort de melasă cu glazură de brânză cremă de lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ou, zahăr pudră, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort cu strat de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea.
Așezați Zara și următoarele 5 ingrediente (Zara prin ou) într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zară, amestecând doar până se combină.
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei cu o spatulă metalică îngustă; scoateți din tigaie. Îndepărtați hârtia de ceară; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, puneți zahărul pudră, coaja de lămâie și crema de brânză într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Întindeți glazura deasupra tortului.