Tort de melasă cu glazură de brânză cremă de lămâie

Tort de melasă cu glazură de brânză cremă de lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ou, zahăr pudră, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort cu strat de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Așezați Zara și următoarele 5 ingrediente (Zara prin ou) într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zară, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei cu o spatulă metalică îngustă; scoateți din tigaie. Îndepărtați hârtia de ceară; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
8
Pentru a pregăti glazura, puneți zahărul pudră, coaja de lămâie și crema de brânză într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Întindeți glazura deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Tăiați în pătrate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista