Vinete Dovlecei Bolognese
Vinete Zucchini Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 322 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, piure de roșii, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Vinete Dovlecei Bolognese, Vinete Bolognese, și Vinete Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Într-un castron mare, combinați vinetele, dovleceii, dovleceii, ceapa, uleiul, usturoiul, sarea și piperul.
Transfer la două 15-in. x 10-in. x 1-în. tigăi de copt acoperite cu spray de gătit.
Se coace la 425 la 20-25 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge. Se amestecă piureul de roșii, condimentul Italian și zahărul brun.
Scurgeți pastele; se amestecă amestecul de roșii și legumele prăjite.