Halibut cu Pesto uscat de roșii-busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu Pesto uscat de roșii-busuioc. O porție conține 213 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pesto de roșii-busuioc, sare, file de halibut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 80%. Încercați Pesto De Roșii Și Busuioc Uscat La Soare, Brioche și Pesto halibut Crustat cu capace Portobello, Broccoli, fenicul cremă și roșii uscate la soare Beurre Blanc, și Pesto de busuioc și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura în apă pentru a acoperi 1 oră; scurgere.
Așezați fileurile pe scândură; se presară uniform cu sare și piper. Înveliți fiecare file cu Pesto uscat de roșii-busuioc.
Așezați scândura pe grătar.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
15 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.