Halibut cu Pesto uscat de roșii-busuioc

Halibut cu Pesto uscat de roșii-busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu Pesto uscat de roșii-busuioc. O porție conține 213 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pesto de roșii-busuioc, sare, file de halibut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 80%. Încercați Pesto De Roșii Și Busuioc Uscat La Soare, Brioche și Pesto halibut Crustat cu capace Portobello, Broccoli, fenicul cremă și roșii uscate la soare Beurre Blanc, și Pesto de busuioc și roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați scândura în apă pentru a acoperi 1 oră; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2
Așezați fileurile pe scândură; se presară uniform cu sare și piper. Înveliți fiecare file cu Pesto uscat de roșii-busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pesto De BusuiocPesto De Busuioc
3
Așezați scândura pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
15 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista