Tort de lămâie fără zahăr

Tort de lămâie fără zahăr
Rețeta tort de lămâie fără zahăr se poate face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați făină auto-crescătoare, praf de copt, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 217 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Tort de lămâie fără zahăr, Fursecuri cu ciocolată de dovleac cu iaurt de lămâie burniță {fără Gluten și zahăr scăzut}, și Biscuiți sănătoși cu zahăr de lămâie fără Gluten (fără zahăr și cu conținut scăzut de grăsimi) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți și tapetați o cutie de pâine de 1,2 litri (22cm x 13cm lățime, 7cm adâncime) cu pergament de copt.
3
Amestecați făina, praful de copt, xilitolul și coaja de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
XilitolXilitol
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Amestecați ouăle, uleiul de floarea soarelui, laptele și iaurtul împreună într-un bol sau ulcior separat și amestecați-le în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Lingurați într-o cutie și neteziți suprafața.
6
Transferați imediat la cuptor, coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 1 oră 1 oră 10 minute. Verificați după 50 de minute, dacă tortul devine prea întunecat, acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Chiar înainte de sfârșitul timpului de gătit, faceți burnița încălzind sucul de lămâie și xilitolul. Se amestecă la foc mic până când xilitolul s-a dizolvat. Odată ce prăjitura este gătită, scoateți-o din cuptor și turnați peste burniță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
XilitolXilitol
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se răcește în cutie înainte de a o stinge.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista