Tort De Lămâie Cu Migdale
Migdale Lamaie tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie, Tort De Migdale-Lămâie, și Tort De Migdale Și Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, bateți albușurile cu crema de tartru până se înăbușesc. Bateți treptat în 1/2 cană de zahăr.
Într-un alt bol, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Într-un castron mare, cremă untul sau margarina cu restul de 1/2 cană de zahăr. Bateți în coaja de lămâie, sucul de lămâie, smântâna și vanilia. Amestecați amestecul de făină în amestecul de unt, împreună cu aproximativ 1/3 din albusurile bătute. Îndoiți restul albușurilor ușor, dar bine. Se amestecă migdalele. Întoarceți aluatul într-o tigaie cu tuburi unsă și făinată.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de aproximativ 70 de minute sau până când se testează cu o scobitoare. Se răcește pe un suport de sârmă.