Tort de lire cu ulei de Canola cu glazură de unt rumenită

Tort de lire cu ulei de Canola cu glazură de unt rumenită
Tortul cu ulei de Canolan cu glazură de unt rumenit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 16 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 301 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de copt, zahăr, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de lire cu ulei de Canolan cu glazură de unt rumenită, Prajitura Cu Unt Rumenit, și Tort de dovleac cu trufe cu glazură de unt rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, combinați uleiul și fasolea de vanilie într-o tigaie mică la foc mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc.
4
Lăsați să stea 10 minute sau până când amestecul se răcește la temperatura camerei. Răzuiți semințele din fasole și amestecați în ulei; aruncați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Combinați amestecul de ulei, 1 3/4 căni de zahăr și 1/2 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
9
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci acoperită cu spray de gătit și răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute pe un suport de sârmă și se scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Pentru a pregăti glazura, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se ia de pe foc.
13
Adăugați ingredientele rămase, amestecând până se omogenizează.
14
Stropiți glazura peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista