Tortul cu semințe de migdale-Mac este un vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 329 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, amestec original, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Portocale Cu Semințe De Mac, Brioșe De Tort Cu Semințe De Mac, și Tort De Lămâie Cu Semințe De Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. ungeți cu generozitate fundul și partea laterală a tăvii de tort cu tub canelat de 12 căni sau 2 tigăi de pâine, 9x5x3 inci, cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Formă De Tort
Cuptor
2
Bateți toate ingredientele, cu excepția zahărului pudră, într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind frecvent vasul. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 15 minute. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe grătar sau pe placa de servire rezistentă la căldură; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.