Tort De Limonadă

Tort De Limonadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de limonadă. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei, coajă de lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Limonadă, Tort De Limonadă, și Tort de limonadă III pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Rezervați 2 lingurițe. bea amestec pentru glazură; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Așezați amestecul de băuturi rămas în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se adaugă 1/2 cană de apă; se amestecă până se dizolvă amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați amestecul de tort uscat, smântâna, ouăle, uleiul și jumătate din coaja de lămâie; bateți cu mixerul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă în tigaie unsă și făinată cu 12 căni cu tub canelat sau tigaie cu tub de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți 42 până la 45 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 min. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tăvii cu cuțitul. Invertiți tortul pe suportul de sârmă; scoateți ușor tigaia. Tort rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați tortul pe farfurie.
9
Bateti restul de băutură se amestecă și apă într-un castron mediu. Se amestecă treptat zahărul până se amestecă; stropiți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se presară cu coaja rămasă. Lingurați afine în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista