Tort De Limonadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de limonadă. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei, coajă de lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Limonadă, Tort De Limonadă, și Tort de limonadă III pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Rezervați 2 lingurițe. bea amestec pentru glazură; deoparte.
Așezați amestecul de băuturi rămas în castron mare.
Se adaugă 1/2 cană de apă; se amestecă până se dizolvă amestecul.
Adăugați amestecul de tort uscat, smântâna, ouăle, uleiul și jumătate din coaja de lămâie; bateți cu mixerul până se amestecă.
Se toarnă în tigaie unsă și făinată cu 12 căni cu tub canelat sau tigaie cu tub de 10 inci.
Coaceți 42 până la 45 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 min. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tăvii cu cuțitul. Invertiți tortul pe suportul de sârmă; scoateți ușor tigaia. Tort rece complet.
Transferați tortul pe farfurie.
Bateti restul de băutură se amestecă și apă într-un castron mediu. Se amestecă treptat zahărul până se amestecă; stropiți peste tort.
Se presară cu coaja rămasă. Lingurați afine în centrul tortului.