Tort De Lavă Cu Ciocolată Cu Aragaz Lent

Tort De Lavă Cu Ciocolată Cu Aragaz Lent
Tortul cu lavă de ciocolată cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de canolan, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 26%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Lavă Cu Ciocolată Cu Aragaz Lent, Tort De Lavă Cu Ciocolată Cu Aragaz Lent, și Tort De Lavă Cu Condimente De Dovleac Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, ouăle și uleiul; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați la un 4-qt uns. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Într-un alt castron, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie. Lingură peste aluat de tort; se presară cu chipsuri de ciocolată. Acoperiți și gătiți la mare timp de 3-4 ore sau până când o scobitoare introdusă în porțiunea de tort iese cu firimituri umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de ciocolată topită funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista