Tort de ganache Brownie fără Gluten cu zmeură

Fără gluten Brownie Ganache Torte cu zmeură ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 283 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semi-dulci, frișcă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortă de ciocolată fără făină cu Mascarpone și zmeură (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Decadent Chocolate Fudge Torte w / zmeură-fără Gluten, Vegan, Paleo, și Mușcături de Brownie de quinoa fără Gluten și zahăr cu Ganache fără zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați numai fundul tăvii cu arc de 8 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brownie, untul și ouăle până se omogenizează bine.
Coaceți 26 până la 29 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată; Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În cratița de 1 litru, încălziți frișca la foc mediu-mic până când este fierbinte.
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc și se omogenizează.
Lăsați să stea 15 minute pentru a se îngroșa. Se toarnă cu grijă amestecul de ciocolată pe centrul de sus al brownie; răspândit doar la margine.