Tort De Fructe-Medalioane De Porc Umplute

Tort De Fructe-Medalioane De Porc Umplute
Tort de fructe-medalioane de porc umplute este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 825 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar dijon, unt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc umplute, Medalioane De Porc, și Medalioane De Porc Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă 1/4 cană de sare în 1 cană de apă rece într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați medalioanele de porc, acoperiți și refrigerați 1 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
3
Între timp, întindeți tortul de fructe pe o farfurie și cuptorul cu microunde până se usucă ușor, 1 până la 2 minute. Tăiați orice bucăți mari de fructe sau nuci, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Amestecați untul, muștarul, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se amestecă în tortul de fructe uscate și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute.
6
Se scurge carnea de porc și se usucă. Introduceți un cuțit în partea curbată a fiecărui medalion pentru a crea un buzunar mic în mijloc. Deschideți buzunarul cu cuțitul sau vârful degetului și trageți linguri de umplutură de tort de fructe în interior. Asigurați fiecare deschidere cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentează carnea de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare, apoi adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se transferă într-un vas de copt și se coace până se gătește, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați sherry, apoi reveniți la foc mediu, aduceți la fierbere și reduceți cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
12
Adăugați crema și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
13
Scoateți scobitorii și feliați medalioanele de porc în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
14
Serviți cu spanac, dacă doriți, și stropiți cu sosul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
15
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista