Tort De Fructe-Medalioane De Porc Umplute

Tort De Fructe-Medalioane De Porc Umplute
Tort de fructe-medalioane de porc umplute este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 825 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar dijon, unt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc umplute, Medalioane De Porc, și Medalioane De Porc Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă 1/4 cană de sare în 1 cană de apă rece într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați medalioanele de porc, acoperiți și refrigerați 1 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
3
Între timp, întindeți tortul de fructe pe o farfurie și cuptorul cu microunde până se usucă ușor, 1 până la 2 minute. Tăiați orice bucăți mari de fructe sau nuci, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
Amestecați untul, muștarul, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă în tortul de fructe uscate și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute.
6
Se scurge carnea de porc și se usucă. Introduceți un cuțit în partea curbată a fiecărui medalion pentru a crea un buzunar mic în mijloc. Deschideți buzunarul cu cuțitul sau vârful degetului și trageți linguri de umplutură de tort de fructe în interior. Asigurați fiecare deschidere cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentează carnea de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare, apoi adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se transferă într-un vas de copt și se coace până se gătește, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați sherry, apoi reveniți la foc mediu, aduceți la fierbere și reduceți cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
12
Adăugați crema și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
13
Scoateți scobitorii și feliați medalioanele de porc în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
14
Serviți cu spanac, dacă doriți, și stropiți cu sosul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
15
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista