Tort De Foi Din Texas

Tort De Foi Din Texas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Texas Sheet Cake. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 290 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, nuci pecan, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort De Foi Din Texas, și Tort De Foi Din Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; praf cu 2 lingurițe de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Cântăriți sau lingurați ușor 9 uncii (2 căni) făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați 9 uncii de făină și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați 3/4 cană de apă, 1/2 cană de unt și 1/4 cană de cacao într-o cratiță; aduceți la fierbere, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă în amestecul de făină. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați zară, 1 linguriță de vanilie și ouă; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
OuăOuă
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 375 timp de 17 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Combinați 6 linguri de unt, lapte fără grăsimi și 1/4 cană de cacao într-o cratiță. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Se ia de pe foc. Se amestecă treptat zahărul pudră; se amestecă 2 lingurițe de vanilie și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
13
Se întinde peste tortul fierbinte. Se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista