Tort De Fasole De Vanilie
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu boabe de vanilie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 457 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este nesănătoase. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea îmbunătăți scorul. Un amestec de semințe răzuite din fasole de vanilie, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. încercați Tort De Fasole De Vanilie, Tort De Vanilie Și Smântână Cu Glazură De Vanilie, și Tort De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Ungeți părțile laterale și fundul a două tigăi cu unt și tapetați cu pergament, lăsând capetele goale și suficientă surplombă de pergament pentru a putea scoate pâinile din tigăi după coacere. Dacă folosiți Tigăi bundt, ungeți-le foarte mult cu unt și puneți-le deoparte.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, combinați untul și zahărul și bateți cu viteză mare timp de aproximativ 10 minute, oprindu-vă frecvent pentru a răzui părțile laterale și partea inferioară a bolului și a paletei. Amestecul va deveni foarte ușor și pufos și aproape complet de culoare albă. Crăpați toate ouăle într-un recipient cu gura de turnare, adăugați semințele de fasole de vanilie și adăugați ouăle pe rând în aluat, amestecând bine la viteză mare între adaosuri. Asigurați-vă că răzuiți frecvent părțile laterale și partea inferioară a bolului și a paletei. Odată ce toate ouăle au fost adăugate, bateți amestecul la viteză mare până când este complet neted și omogen. Opriți mixerul, adăugați ingredientele uscate și amestecați la cea mai mică viteză până când aluatul se reunește. Răzuiește totul încă o dată și amestecă puțin mai mult, apoi scoate vasul din acel mixer și termină de amestecat aluatul cu mâna, oprindu-se imediat ce aluatul este neted. Amestecarea excesivă va face ca tortul să fie dur.
Împărțiți aluatul în Tigăi și așezați tigăile pe raftul central al cuptorului preîncălzit.
Coaceți aproximativ 1 oră, rotind tigăile la 15, 30 și 45 de minute. Rotiți tigăile cu atenție și încet, încercați să nu deranjați prăjiturile. Testați pentru coacere introducând un tester de tort sau o scobitoare în centru - ar trebui să iasă curat. Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute înainte de a le scoate din tigăi. Răciți prăjiturile pe un suport de răcire fără pergament. Se răcește complet înainte de servire.