Tort De Dragoste Persană
Persană dragoste tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Epicurious. 839 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de cardamom, frișcă grea, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Tort De Dragoste Persană, Ceai De Dragoste Persană, și Săptămâna iubirii: iubim ... Cupcakes cu cartofi dulci graham.
Instrucțiuni
Bateți albușurile de ou într-un castron mic până se spumează. Folosind pensula de patiserie, periați petalele de trandafir pe ambele părți cu albușuri; se presară pe ambele părți cu zahăr. Uscați pe suportul antiaderent cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 1 1/2 inci. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament; pergament cu unt. Cerneti faina, 7 linguri de zahar de brutar, praful de copt si sarea intr-un castron mare.
Bateti galbenusurile si urmatoarele 4 ingrediente intr-un bol mic pana se omogenizeaza.
Adăugați amestecul de gălbenuș la ingredientele uscate; bateți până se omogenizează. Bateți albușurile în castron mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 7 linguri de zahăr de brutar; bateți până când albii seamănă cu puful gros de marshmallow. Îndoiți albii în aluat în 3 adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 15 minute. Întoarceți-vă pe rafturi, îndepărtați pergamentul și răciți complet. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați și păstrați la temperatura camerei.)
Combinați 1/2 cană smântână și șofran într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc; lăsați să se absoarbă 20 de minute. Se răcește până se răcește.
Bateți restul de 2 căni de smântână, zahăr pudră și apă de trandafiri într-un castron mare până se formează vârfuri moi; se strecoară în cremă de șofran. Bateți până se formează vârfuri.
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
Întindeți 1 cană glazură peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 6 ore.
Ornează tortul cu petale de trandafir și fistic.