Tort De Dovleac

Tort De Dovleac
Tortul de dovleac necesită în jur 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 369 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ghimbir măcinat, sos de caramel cumpărat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort De Dovleac, Tort De Dovleac, și Rulou De Tort De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aliniați o foaie de copt de 15 x 10 x 1 inch cu hârtie pergament. Pulverizați pergamentul cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Cerneti faina, scortisoara, ghimbirul si ienibaharul intr-un bol mic. Într-un bol separat, bateți gălbenușurile de ou, zahărul granulat și zahărul brun până când sunt foarte groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați dovleacul în amestecul de ouă și combinați la viteză mică până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
OuăOuă
5
Adăugați ingredientele uscate și bateți la viteză mică până se amestecă. Într-un castron separat, bateți albușurile și sarea până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în aluatul de tort, amestecând cu o spatulă, până când majoritatea dungilor albe au dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
6
Întindeți aluatul pe o foaie de copt și neteziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Transferați foaia de copt în cuptor și coaceți până când un tester iese curat, aproximativ 15 până la 18 minute. În timp ce tortul este fierbinte, praf generos cu zahăr pudră. Slăbiți marginile și întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie. Îndoiți prosopul peste marginea tortului și rulați-l. Se răcește complet, marginea în jos, timp de 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Pentru umplutură: înmuiați gelatina în ROM. Se amestecă la foc mic până se dizolvă gelatina. Mișto. Bateți frișca răcită și zahărul pudră într-un bol mare până se formează vârfuri. Îndoiți gelatina și 6 linguri de bucăți de caramel englezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
GelatinăGelatină
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Pentru a asambla, desfaceți tortul și presărați cu 4 linguri de bucăți de caramel englezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
10
Întindeți umplutura peste caramelă. Începeți de la 1 parte lungă a ruloului de tort și, folosind prosopul ca ajutor, înfășurați tortul pentru a încadra umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CarameleCaramele
RolaRola
11
Așezați tortul, cu fața în jos, pe un platou.
12
Tăiați capetele tortului la o ușoară diagonală. Praf tortul cu zahăr pudră. Puneți niște sos cald de caramel și restul de chipsuri de caramel peste partea de sus a tortului. Pentru a servi, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia tortul transversal în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sos De CaramelSos De Caramel
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
13
Stropiți mai mult sos pe fiecare felie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista