Tort De Cupcake Cu Steag

Reteta Flag Cupcake tort este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 24 de porții cu 264 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca desert. Un amestec de stele betty decoring decors, Betty whipped fluffy glazing, betty sugar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Tort De Cupcake Cu Steag, Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, și Tort De Pavilion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Frost 9 cupcakes cu glazură; se presară cu zahăr roșu. Frost 6 cupcakes cu glazură; se presară cu zahăr albastru și decoruri de stele. Frost rămase 9 cupcakes cu glazură. Aranjați cupcakes așa cum se arată în fotografie.
Pentru a face stâlp de pavilion, aranjați tije de covrig cap la cap și înfășurați cu gustare de fructe; așezați pe partea stângă a cupcakes aranjate. Depozitați ușor acoperit.