Tort de Crăciun cu șofran cu miere

Tort de Crăciun cu șofran cu miere
Dacă aveți aproximativ 3 ore pentru a petrece în bucătărie, miere saffron tort de Crăciun ar putea fi un extraordinar lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 598 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 124 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați coaja, stafidele, migdalele măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Alune Cu Iaurt De Șofran Congelat Și Smochine Stropite Cu Miere, Tort de Crăciun cu smochine și miere, și Pere în miere și șofran.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți și tapetați o formă rotundă, adâncă de 20 cm, cu două straturi de pergament de copt (vezi Knowhow, mai jos). Legați câteva foi de ziar în jurul exteriorului cositorului, nivelați cu partea superioară a pergamentului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Încălziți țuica într-o tigaie mică, apoi adăugați șofranul și lăsați să se infuzeze de pe foc câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți untul, zahărul, ouăle, făina, migdalele măcinate, praful de copt și un vârf de sare într-un castron, apoi bateți împreună până când sunt cremoase și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă fructele, nucile și șofranul de brandy se amestecă în aluat și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Puneți lingura în forma pregătită, neteziți partea superioară și faceți o ușoară baie în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Coaceți timp de 1 oră, apoi acoperiți ușor cu folie pentru a opri rumenirea superioară. Reduceți cuptorul la 140C/ventilator 120C / gaz 1 și gătiți încă 1 oră până când o frigăruie iese curată. Se lasă să se răcească în cutie, apoi, în timp ce este încă cald, se toarnă tortul peste tot cu o frigăruie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Amestecați coniacul și mierea împreună și lingurați peste tort. Înfășurați - vă bine în folie și păstrați-l într-un recipient etanș până la Crăciun, hrănindu-vă cu mai mult coniac de miere din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de Crăciun. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista