Tort De Crab Po ' Boys

Crab Cake Po ' Boys ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 594 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de amestec de brioșă de porumb, carne de crab, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ Nuc Crusted Crab prăjituri aka atunci când băieții sunt trist, Tort de Crab pe un Bun, și Creveți Po ' Boys.
Instrucțiuni
Split role în jumătate pe lungime lăsând o balama de-a lungul 1 parte. Gol în centrul de sus și de jos a fiecărei role.
Așezați firimiturile de pâine și amestecul de plante într-un blender și bateți pentru a face firimituri fine.
Se toarnă într-un castron. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de firimituri. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mediu, adăugați carnea de crab și 1 cană de sos Remoulade. Se amestecă ușor pentru a combina.
Adăugați amestecul de pesmet și aruncați ușor până se combină. Peste amestecare va face ca prăjiturile de crab să devină gumoase. Forma 12 crab prăjituri aproximativ 2 1/2 inch diametru.
Se toarnă amestecul de brioșă de porumb pe o farfurie sau o farfurie superficială (o farfurie de plăcintă funcționează bine). Înveliți cu grijă prăjiturile de crab în amestecul de brioșe de porumb și dați deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul este fierbinte, prăjiți prăjiturile de crab în loturi până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați într-o tavă de foi.
Coaceți prăjiturile de crab în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la10 minute.
Serviți prăjituri de crab pe rola franceză scobită cu salată, roșii și sos suplimentar de Remoulade.
Într-un castron mic, zdrobiți caperele cu o furculiță.
Adăugați sos tartar, condimente Cajun, hrean și sos de ardei iute și combinați complet. Dacă aveți timp, lăsați să se răcească la frigider, acoperit, timp de cel puțin 1 oră pentru a lăsa aromele să se contopească.
Timp de pregătire: 5 minute
Timp de pregătire inactiv: aproximativ 1 oră
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.