Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată într-o ceașcă. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 433 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați untul, înlocuitorul de ouă, zahărul brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort ușor pentru copii: Tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cerneti impreuna faina, cacao si praful de copt intr-un bol mediu; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună untul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ingrediente uscate; combinați bine. Lingura aluat în 8 ușor uns 6 uncii custard cupe sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Se presara fiecare cu 2 linguri bucățele. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
5
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 22 de minute. (Marginile vor fi setate și centrele vor fi moi.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
7
Notă: pentru a elimina riscul de contaminare cu salmonella, această rețetă folosește înlocuitor de ou în loc de ouă reale, deoarece prăjiturile nu sunt suficient de lungi în cuptor pentru ca ouăle să gătească bine.