Ciocolata-Praline tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată-pralină într-un borcan, Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată, și Tort Cu Strat De Ciocolată-Pralină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o cratita mica la foc mic, amestecand continuu, pana cand untul se topeste si amestecul este neted; scoateți amestecul de unt de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți zeama, 2 ouă, bicarbonatul de sodiu și vanilia la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați amestecul de unt în amestecul de zară, bătând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
4
Combinați zahărul, făina și sarea; adăugați treptat la amestecul de zară, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
5
Înveliți torturi rotunde de 3 (9 inci) cu spray de gătit și tapetați tigăi cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
6
Se toarnă aluatul de tort uniform în tigăi.
7
Coaceți la 350 timp de 18 până la 22 de minute sau până când tortul este setat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
9
Întindeți aproximativ 1/2 cană de Ganache de ciocolată între straturile de tort și întindeți ganache rămas pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se toarnă glazura de pralină încet peste centrul tortului, răspândindu-se ușor pe margini, permițând unele glazuri să treacă peste părți. Congelați, dacă doriți; dezghețați la temperatura camerei 4 până la 6 ore.