Tort De Ciocolată Fără Făină

Tort De Ciocolată Fără Făină
Tortul de ciocolată fără făină durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.37 pe portie. Acest desert are 457 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită extract de vanillan, zahăr pudră, unt și pudră de cacao. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Fără Făină Și Unt De Arahide Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o tigaie rotundă de 8 inci cu spray antiaderent cu unt și linia de jos cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Aromă De UntSpray De Gătit Cu Aromă De Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
3
Puneți ciocolata, untul, vanilia și lichiorul de alune într-un castron mare deasupra unui cazan dublu. Se amestecă frecvent amestecul până se combină și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
4
Scoateți ciocolata de pe foc și puneți vasul într-o "baie de gheață" pentru a răci ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Nota bucătarului: acest pas este important, astfel încât ouăle să nu se gătească atunci când sunt adăugate la ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
6
Se amestecă zahărul și pudra de cacao. Se amestecă ouăle și se toarnă în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
7
Puneți tigaia pe o tavă de foi și coaceți timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
8
Scoateți tortul din cuptor și răsturnați-l pe un suport peste o tavă tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Se toarnă ganache peste tort. Lăsați tortul să se răcească și setați timp de 10 minute înainte de servire.
10
Se ornează cu fructe de pădure proaspete și zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Fructe De PadureFructe De Padure
11
Puneți ciocolata într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Încălziți crema într-o oală mică, la foc mic, până când este fierbinte la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
14
Se amestecă bine cu o spatulă de cauciuc până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort de ciocolată fără făină în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista