Tort de ciocolată cu umplutură de brânză

Tort de ciocolată cu umplutură de brânză
Tortul de ciocolată cu umplutură de brânză este un vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 138 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu umplutură mixtă de fructe de pădure și cremă de brânză, Tort de catifea roșie cu umplutură de brânză cremă de ciocolată albă, și Tort de ciocolată cu umplutură de cremă de brânză și Topping de nucă-zahăr.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Umplutura De Ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
2
Se pune într-un castron; se acoperă și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați 1/2 cană de zahăr, ulei și ou într-un castron mare; bateți la viteza medie a unui mixer până când este gros și palid (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați iaurt și vanilie; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
IaurtIaurt
5
Combinați făina, cacao, praful de copt și sarea; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
6
Se adaugă în amestecul de ouă; bate bine. Puneți aluatul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Bateți 3 albușuri de ou (la temperatura camerei) și cremă de tartru la viteză mare de mixer până la spumă. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată; lăsați să se răcească în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți din tigaie; lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Folosind un cuțit zimțat, împărțiți tortul în treimi orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
12
Periați fiecare dintre cele 4 părți tăiate de tort cu 1 lingură Kahla.
13
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, pe un platou de servire; se întinde cu 1 cană umplutură de Ricotta. Aranjați 3/4 cană de căpșuni peste umplutura de Ricotta și acoperiți cu stratul de tort din mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
14
Întindeți tortul cu umplutura de Ricotta rămasă și aranjați căpșunile rămase peste umplutura de Ricotta; acoperiți cu stratul de tort rămas. Acoperiți și răciți timp de 24 de ore. Pentru a servi, Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CăpșuniCăpșuni
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
15
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista